"Twilight in volterra"

01.04.2013 19:24

Twilight fanoušci velmi dobře vědí, že se část “The Twilight Saga: New Moon” v režii Chrise Weitze natáčela v městečku Volterra v Itálii,  kde se také odehrálo první setkání s Volturiovými.

Stejně jako Forks ve státě Washington, i když, Volterra je skutečné místo, se dokumentaristé, kteří vytvořili “Twilight In Forks”“Destination Forks” rozhodli navštívit i město Volterra, na kterém je založený příběh Stephenie Meyer a byl zde natočen film.

Dle nové tiskové zprávy výrobci York Baur a Jason Brown nyní uvolnili dokumentární film “Twilight in Volterra” a chtějí vzdělávat “Twilight” fanoušky ohledně skutečného života ve městě Volterra a jeho spojení se ságou.

Zde je oficiální synopse pro nový dokument :

“Od výrobců “Twilight in Forks” přichází “Twilight In Volterra” – film o italském městě Volterra. Město proslavené Twilight knihami a filmy. Vzhledem k tomu, že Twilight filmy nebyly natočeny v reálné Volteře, máte příležitost vidět pravou Volterru. Jsou tam opravdu upíři ? Uslyšíte vše od skutečných lidí, kteří zde žijí své životy. Popisují středověkou historii a temné minulosti města, které záhadně odpovídají událostem z knih a filmů. Stejně jako Bella a Alice podnikly jejich zběsilou cestu, aby zachránily Edwarda, viz. palác Volturiových a uniknout přes obří kamennou branu ve staré městské zdi”, tak je psáno v knize.

Více informací o filmu naleznete na TwilightInVolterra.com a video náhled níže.

 

 

Zdroj: https://stepheniemeyerova.cz/